THEATER RESTAURANT

Den Haag theaterstad bij uitstek!

Bar Bistro Speakers is omringt door een aantal bijzondere theaters zoals Theater Branoul, Dilligentia en de Koninklijke Schouwburg!

Een bezoek aan een van deze theaters is perfect te combineren met een diner bij Speakers. Wij zorgen ervoor dat u op tijd in het theater bent. Informeer naar de mogelijkheden. Vul ons contactformulier in of bel +3170 5147581

Via onze eigen ingang kunt u zo Theater Branoul betreden. Regelmatig hebben wij samen bijzondere evenementen. In dertig passen van uw bord naar een goed verhaal, in het intiemste theater van Den Haag!

Theater Branoul en restaurant Speakers Corner zijn al enige tijd bezig een mooie samenwerking op te bouwen. Vanuit het restaurant loopt u zo de foyer van het theater in en dat biedt fantastische mogelijkheden voor een bijzondere avond uit. Nu komen Horeca en Cultuur samen in een nieuw zaterdagavondprogramma:

Branouls Theaterdiner


In dit programma worden de drie gangen van het diner afgewisseld met optredens in de zaal van Theater Branoul. Een kleine wandeling door het restaurant, want de afstand tussen uw tafel en de theaterstoel is hooguit 30 passen.

Terwijl het volgende gerecht wordt bereid, zit u heerlijk in Branoul te luisteren naar licht verteerbare verhalen. Terwijl u daarna verder eet, bereidt de acteur zich voor op zíjn volgende ‘gang’. Na het dessert sluit u gezamenlijk af in het theater. En blijf daarna vooral nog even hangen aan de bar om met elkaar en met de acteur na te praten!

Eten, drinken en een goed verhaal in het intiemste theater van Den Haag.

Voor alle informatie over het Theater Diner en de agenda van Branoul gaat u naar de website van Branoul.


Een tafel reserveren voor een gezellig diner kan natuurlijk ook: